L’art pour l’art: Cris de Lara – “Black Cat”

Als ik zou kunnen tekenen en schilderen als Cris de Lara kwam ik nooit meer buiten en zou ik die hele dag pin-ups aan het maken zijn. Toen ik de site zag van Cris de Lara dacht ik die gozer heeft een mooie baan maar toen ik verder ging lezen kwam ik er achter dat Cris de Lara een vrouw was.

Cris de Lara is vooral bekend geworden door haar pin-ups maar kan ook verschrikkelijk goed karikaturen maken van beroemde mensen als bijvoorbeeld Morgan Freeman en Harrison Ford.

Meer informatie over Cris de Lara kan je vinden op haar website crisdelarapinups.com en het mooie is dat bij een groot aantal tekeningen, en dat is leuk voor de beginnende pin-up schilders onder de lezers van BrandNewFresh, stap voor stap staat beschreven hoe ze ze gemaakt heeft.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *