Lekker afreageren met de Angry Birds “Bring The Anger” Venting Machine

Nou maak ik nogal veel spelfouten in mijn teksten maar in de titel moet er echt ‘Venting’ staan en niet ‘Vending’ dus afreageren i.p.v. kopen. Bij deze ‘Bring The Anger’ Venting Machine van Angry Birds die ten ere van het 10 jarig bestaan van Angry Birds op 11 december a.s. is gefabriceerd door 10XBeta uit Brooklyn NY, koop je niets maar krijg je iets als je je op het apparaat afreageert.

Ooit was ik in de Florida Keys op vakantie en daar kocht chocolade en chips uit een vending machine maar bleef er een zakje chips vast zitten waarna ik ook even ging ‘Venting’ door de vending machine heen en weer te schudden. Die kreeg toen korstuiting waar door heel het kruispunt zonder elektriciteit kwam te zitten inclusief het tankstation aan de overkant en mijn hele hotel. Maar leuk verhaal lekker kort, wil je een sticker… de “Bring The Anger” Venting Machine van Angry Birds dus.

“Anger Goes In Prizes Come Out”. Wil de je Angry Birds Venting Machine zelf proberen dat kan. Het enige dat je moet doen is NU (maar dan ook echt NU) een ticket boeken naar New York, je koffers pakken, naar Schiphol racen en op het eerste vliegtuig naar JFK stappen. Want morgen staat de Venting Machine van 12 tot 20 uur op Times Square in New York.

Buiten jou komen er ook een stuk of 25 Social Media Influencers (he ja leuk…) en het is allemaal voor UNICEF al zie ik persoonlijk totaal geen link met de machine en zielige kinderen maar ik vind het allemaal prima.

Share on:
Link: Klik hier
Prijs: Buiten een ticket en hotel in New York gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *