Lekker kunstzinnig bezig zijn met functioneel bloot

(Klik op afbeelding voor vergroting)

Ik had op de kleuterschool zo vaak netjes stap voor stap alle puntjes van zo’n puzzel verbonden om totaal teleurgesteld er achter te komen dat ik een kwartier had verspeeld met het tekenen van een kabouter, giraf of een aapje zodat ik op mijn 5 de al helemaal klaar was met dit soort puzzels.

Maar nu er het XXX Naughty Dot To Dot Book is ben ik best wel bereid om het weer eens een keertje te proberen… Het book kost maar £4.99 en er is ook een versie voor dezelfde prijs ook één met mannen.

Ben je meer van de schilderkunst dan kan je je ook lekker uitleven met kwast en verf met ‘PaintStrippers Painting by Numbers”. Ook dit herinner ik me nog wel van vroeger, dagenlang zat mijn moeder een vaas met bloemen of een boerderijtje in het bos in te kleuren met de “Ravensburger schilderen op nummer”. Dat soort schilderijtjes trokken mij nooit zo maar nu heb ik mijn ezel al van zolder gehaald. Paint Strippers – Paint by numbers – Girls kost £4.99 en er is ook hier een versie met een man maar daar hebben op een verschrikkelijk slechte manier iemands hoofd op het lijf van een bodybuilder gezet, ziet er echt niet uit.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.