Lekker opstaan op de Japanse manier

Wakker gemaakt worden door een wekker is al verschrikkelijk maar voor de gemiddelde Japanner was het nog niet verschrikkelijk genoeg en daarom deze fijne bloemlezing van wekkers die al meteen bij het ochtendgloren je dag voor je verzieken.

Als de Gun O’clock afgaat kan je ‘m pas afzetten door met het meegeleverde pistooltje in de roos te schieten. Stel je eens voor dat je dat pistool niet kan vinden of de batterijen van het pistool op zijn…brrrrr. Hierrrr te koop voor $ 74,-.

Deze Rail Road Crossing Sign Alarm Clock is ook een zeer prettig exemplaar. Het is een eigenlijk een doorsnee wekker maar heeft nogal een zeer luide speaker die roept: Kan! Kan! Kan! Gatan! Gotan! Gatan! Daar gaat je humeur.

The Helicopter Alarm Clock is nog een stapje erger,  als de alarm tijd is bereikt gaat hij enorme tering herrie maken en schiet na een paar seconden zijn propellers omhoog en gaat pas weer uit als je die propellers hebt gevonden en terug hebt gezet op de helikopter. Hierrrr te koop voor $ 69,-.

De Traffic Light Alarm Clock heeft wel wat weg van de Rail Road Crossing Sign Alarm clock maar is nog veel verschrikkelijker om dat hij niet 1 maar 4 verschillende geluiden heeft waaronder het geluid van voorbij stormend verkeer. In één woord een HEEEEEERLIJK begin van de dag.

Ja het is Japan, dus een Hello Kitty wekker mag natuurlijk niet ontbreken. Deze Hello Kitty Action Alarm Clock gaat niet alleen herrie maken maar ook nog door je slaapkamer racen en gaat pas uit als je hem hebt gevangen en het knopje op de klok hebt omgezet. Hierrrr te koop voor $ 84,-.

The Twist Alarm Clock is ook een heel fijn exemplaar, deze kan je namelijk pas uitzetten door een som op te lossen. De klok gebruikt zijn draaibare delen en de twee display’s om een som te voorschijn te toveren die je door op de knopjes aan de rechterkant te drukken kan oplossen door het juiste getal in het scherm te zetten. Tot die tijd blijft hij heerlijke herrie maken. Meer informatie (in het Japans, joepie!) kan je hierrrr vinden.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.