Lekker schieten op je Wii met de Buckshot Controller

Buckshot-Controller-For-Wii

Ik weet niet of je wel eens hebt geprobeerd om een schietspelletje te doen op je Wii. Ik word daar in ieder geval helemaal giftig van. Vele avonden heb ik gevuld met vloeken, tieren en razen terwijl ik Medal of Honour Heroes zat te spelen met de standaard Wii controller. Op een bepaald moment ben ik gewoon gestopt omdat ik er helemaal gek van werd.

Buckshot-Controller-For-Wii-put-conroler-in Nunchuk-controller

Maar nu is er de Buckshot Controller For Wii. Je stopt je controller in de voorkant van de vuurrode riotgun, zodat je dat lelijke ding ook niet meer hoeft te zien, en knallen maar. De Buckshot Controller is voor een groot gedeelte uit metaal gemaakt en aan de achterkant heeft Innex ook nog de Nunchuk controller ingebouwd.

Prijs $ 39,99 en hierrrrr te koop.

Ik had gisterenavond laat toen ik een paar Red Label op had zin om uit de band te springen toen heb ik Tiger Woods PGA tour 07 zitten spelen in mijn onderbroek. Net als Tiger zelf heb ik in één avond 15 holes gelopen. Phffff

tiger-woods-pga-07-wii

Share on:

2 Reacties op “Lekker schieten op je Wii met de Buckshot Controller

  1. uh…
    Deze gun ziet er echt vet uit! Heb je hem zelf ook mogen proberen?
    Medal of Honor werkt toch best goed met de wii remote. Ja, okay hij is lelijk, maar om daarom nou de hele tijd te lopen vloeken…
    😕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *