Lekker warm! Stop je voeten in 2 kleine slaapzakjes met de enkellaarsjes van Maison Margiela

Op een of andere manier krijg ik altijd de meest bizarre kleding stukken te zien in de Zalando advertenties die in mijn Facebook worden getoond. Heel fijn want dat scheelt mij weer een heleboel zoekwerk om vreemde kledingstukken te vinden voor op dit blog.

Gisteren bracht Zalando met hun uitgekiende persoonlijk advertenties die ze sturen (…) deze “Enkellaarsjes met hoge hak” van MM6 Maison Margiela onder mijn aandacht. Enorm hippe dames laarsjes die niet verder gaan dan maat 40 daar ben ik natuurlijk met mijn 105 kilo en maat 44/45 de ideale ’target audience’ voor. Dus ik begrijp volkomen dat ik die advertentie te zien krijg in mijn Facebook tijdlijn…

Ik heb even naar het overzicht gekeken van alle producten van MM6 Maison Margiela en ik dacht op het eerste gezicht dat we met keihard Japans design te maken hadden maar MM6 Maison Margiela is een bedrijf uit Parijs en niet uit Tokio dus meteen ook een stuk minder leuk maar wel belachelijk duur.

De ‘Enkellaarsjes met hoge hak’ lijken of ze nog in de beschermhoezen zitten maar dat is niet zo, al zou ik je wel aanraden die beschermhoezen te kopen, want dit paar fijne hippe patta’s kosten maar liefst € 669.95. Waarschijnlijk ben ik een van de weinige personen die dit belachelijke schoenen vind want ze zijn bijna in alle maten uitverkocht. Dan moet je toch wel heel veel geld hebben of enkellaarjes dragen.

Kom je iemand in het wild tegen die met deze laarsjes van MM6 Maison Margiela draagt dan zou ik het zeer waarderen als je hiervan een foto maakt en deze foto stuurt naar redactie@vandaley.nl. Ik ben zo benieuwd wat voor mensen dit soort schoenen nou kopen en daar zo veel geld voor over hebben.

 

Share on:
Link: Klik hier
Prijs: € 669,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *