Lelijkste iPod dock ever

ipod-dock

Misschien denk je wel eens je waar is toch die ontwerper gebleven die vroeger die prachtige televisie in de vorm van een helm heeft gemaakt voor Philips?
Nou die malloot werkt nu voor de firma Speakal en heeft deze krankzinnig lelijke voetbal iPoddock gemaakt. Misschien klinkt ie helemaal niet slecht maar ik krijg werkelijk de tranen in mijn ogen als ik er naar kijk, wat een wanstaltig ding is dit.

De firma Speakal (bekend van de juweeltjes de iPig, iPand, iBoo en de iPom) heeft deze miSoccer (iSuccer was misschien een betere naam geweest) op de markt gebracht als inhaker op het WK Voetbal, Moord, Doodslag & Beroving in Zuid Afrika. Ik vind het meer een afhaker dan een inhaker.

Als je dan toch zoiets op de markt brengt zorg dan dat die bal lijkt op de officieƫle WK voetbal en niet op een voetbal waar ik toen ik 4 was al niet meer wilde voetballen.

isoccernot

Kijk zo had die miSoccer er ook uit kunnen zien. De wanstalige lelijke versie is hierrrrr te koop die mooie (nog) nergens.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.