Leuk afscheidscadeau voor Mario Been: Football Men on Coat Rack


Mario Been kreeg gisteren te horen dat de spelers waarmee hij de laatste twee jaar had gewerkt geen vertrouwen meer in hem hadden en of hij even kon ophoepelen.

Mocht je een leuk afscheidscadeautje voor Mario Been willen kopen dan is dit Football Men on Coat Rack misschien een leuk idee. De kapstok gemaakt van tafelvoetbalspelpoppetjes en is helemaal te personaliseren en dus ook in de Feyenoord kleuren. Misschien kan je zelfs ook de 5 rugnummers en namen van de spelers die voor Mario hebben gestemd (volgens het AD Schaken, Dani Fernandez, Cissé, Lamprou en Mokotjo) op de poppetjes laten schilderen waarmee het dus een mooi aandenken voor Mario zou worden dat hij op een mooi plekje in zijn huis kan hangen.
Ook kan je natuurlijk de 5 namen van de vermeende aanstichters van al het leed (Biseswar, El Ahmadi, Fer, Vlaar en Cabral) op de ruggen van de spelertjes laten schilderen. Dan kan Mario zijn jas ophangen en het lusje van zijn jas lekker strak om de nekjes van de poppetjes vastmaken. Ook kan hij dan, door de lekker stevig uitziende handgreep, met de Football Men on Coat Rack zijn agressie kwijt raken door wild om zich heen gaan staan hakken in het Kralingsebos net zo lang tot de poppetjes van de stok af zijn…
De  Football Men on Coat Rack kost ongeveer 65,- euro en is verkrijgbaar via de webshop van TodoCecilia van Cecilia Marquez op Etsy.com

(“Ik heb er geen mening over het voorval en het zal wel ergens goed voor zijn. Wel moet ik even kwijt dat ik onderhand stront genoeg begin te krijgen bij het gezeik bij mijn club. Eerst moet die held van een Jorien van den Herik weg, een man die z’n hele ziel en zaligheid over had voor Feyenoord en die werd met pek en veren de Kuip uit gejaagd over een flutbedrag waar de selectie nog geen eens z’n bed voor uitkomt. (Voor iedereen die toen zo graag wilde dat de man weg ging: Is allemaal echt een héééél stuk beter geworden: 5 jaar op rij de dubbel, 10 keer Ajax + PSV verslagen en 3 keer finale Champions League, heerlijk!) Dan moet die weer weg en dan weer die, Gudde is Knudde, dan is de investeerder geweldig een week later is het weer een eikel, dan heeft die weer geld in een talentenpool. Ik snap er geen reet meer van allemaal en ik wil het ook niet snappen. Ik zit al weer dik 4 jaar naar “hotseklotsen begonia” voetbal te kijken en daar heb ik zo’n 2000 euro voor mogen betalen. Voorlopig is er natuurlijk wel alweer 500 euro van mijn rekening afgeschreven voor een seizoenskaart waarmee ik weer een jaar mag gaan kijken naar een ploeg die vorig seizoen dramatisch gepresteerd heeft en een maand voor het begin van de competitie hun trainer heeft weggestemd. Hulde! Belooft weer allemaal veel goeds voor het nieuwe seizoen.”)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *