Maak kans op een Zwarte Doos van de Zwarte Lijst van Radio 6


Net als vorig jaar heeft Radio 6 aan de hand van de stemmen die uitgebracht zijn weer de Zwarte Lijst samengesteld. Stemmen voor ‘De Zwarte Lijst’ kon van 21 februari tot 9 maart via www.radio6.nl. Morgen, zaterdag 12 maart geeft de NTR op televisie op Nederland 3 van 21.55 – 23.55 uur het startsein voor De Zwarte Lijst met een televisieprogramma.
Vlak na deze televisie uitzending begint op Radio 6 om 00.00 uur de tweede editie van De Zwarte Lijst, die loopt tot en met vrijdag 18 maart 19.00 uur. Dus heel de volgende week kan je op Radio 6 de beste Jazz en Soul beluisteren. De lijst begint 12 maart om middernacht bij nummer 1782 (???) Stevie Wonder – Boogie on Reggae Woman en op 18 maart eindigt de lijst rond 19:00 uur met de nummer 1 Otis Redding (Sittin’ on) – The dock of the bay. Als je de hele lijst wil bekijken dan kan je die hier downloaden.
Weet je trouwens wat Otis Redding had geweest kunnen zijn? Als hij te laat was geweest voor zijn vliegtuig…

Van Radio 6 hebben wij van BrandNewFresh.com een “Zwarte Doos” gekregen (en die komt niet uit een vliegtuig en dat is ook niet Gerda Havertong) om weg te geven aan onze lezers. De Zwarte Doos is een verrassingspakket met 3 cd’s van populaire soul- en jazzartiesten, van de echte klassiekers tot de nieuwste talenten en elke doos is uniek.

Wil jij kans maken op deze Zwarte Doos? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
De Soullegende Marvin Gay woonde een aantal jaar in Europa. Waar woonde Marvin Gay vanaf 1981?
Je antwoord kun je sturen naar zwartedoos@brandnewfresh.nl. Wij kiezen op 18 maart een winnaar uit alle inzendingen en het grappigste antwoord zou zo maar eens kunnen winnen van het juiste antwoord….

Bij jij helemaal niet geïnteresseerd in een Zwarte Lijst maar meer in een Witte Lijst dan kan je terecht bij TV Oranje of een Chinees Restaurant bij jou in de buurt…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *