Marchi Mobile eleMMent RV: Kamperen zonder afzien


Wat: Marchi Mobile eleMMent RV
Prijs: £ 1.900.000,-  (± 2.211.730,21 euro)
Website: marchi-mobile.com

Mensen die mij kennen weten dat ik met de kleinste dingen als zielsgelukkig kan zijn (…) maar voor mijn verjaardag (5 december) wil ik dit jaar toch een keertje een uitzondering maken en een iets groter cadeau vragen. Kijk ik ben blij met een paar sokken of een lekker geurtje maar deze keer wil ik een iets ander soort cadeau vragen van mijn familie en vrienden. Ik hoop namelijk dat ze dit jaar al het geld dat ze normaal aan cadeau’s zouden uitgeven bij elkaar zullen leggen en deze Marchi Mobile eleMMent RV voor mij kopen.

De Marchi Mobile eleMMent RV is iets aan de dure kant maar je krijgt er wel wat voor terug (± 2.211.730,21 euro) en ik beloof dat iedereen die er aan mee heeft betaald een nachtje in mag slapen (op de oprit).

Zoals je op de foto’s hierboven is de Marchi Mobile eleMMent RV van alle gemakken voorzien. Geen gekut meer in camping douches of opklapbedjes of klaptafeltjes maar een prachtige douche en een lekker bed en de rest is ook lekker ruim opgezet. Ook grappig om te zien is dat er totaal geen rekening met kinderen gehouden wordt, er is geen kinderbed aan boord er is één groot tweepersoonsbed en dat is het. Ook is het niet echt de bedoeling dat je gaat koken in deze ‘camper 2.0′ er is op de foto’s wel een soort van oventje te zien maar dat is meer om het eten wat je bij de lokale traiteur hebt gehaald op te warmen. Wel is er een complete bar aan boord en dat is natuurlijk altijd goed. De inrichting van deze rijdende luxe hotelkamer, die is gedaan door deze Zwitserse (!) camperbouwers, is zeer smakeloos en haakt dus zeer goed in op de smaak van het nieuwe geld. Maar als ie op de oprit staat trek ik dat er wel even uit op een vrije middag.

Heb je even genoeg van de luxe binnen en wil je even lekker in de zon zitten maar heb je geen zin om tussen het schorriemorrie van de camping te zitten (en terecht overigens) dan kan je even lekker plaatsnemen op het prachtige zonneterras op het dak van de eleMMent RV.
De RV heeft een motor van 510 pk en heeft een topsnelheid van zo rond de 150 km per uur. Na het lezen van alle specificaties heb ik maar één vraag: Waar slaapt James de chauffeur?

De Marchi Mobile eleMMent RV kopen kan via de website van firebox.com en meer informatie kan je vinden op de website van de bouwers marchi-mobile.com

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *