Meest overbodige product van 2011 deel 2: De Fundies = onderbroekenlol!

Op 3 februari had ik The Penguin Tea Timer uitgeroepen tot het meest overbodige product van 2011 maar helaas voor The Penguin Tea Timer de Fundies gaan het stokje overnemen… De Fundies is een fijne heupslip met 4 broekspijpjes waar je met z’n tweeën in kan.
Het zou kunnen dat het een slip is speciaal gemaakt voor Siameese tweelingen maar dan richten de producenten zich wel echt op een hele kleine niche in de markt maar ik ga er maar even voor het gemak van uit dat de Fundies een erotisch product is.

Ik vind het een overbodig product omdat ik zelf even niet een punt kan verzinnen in een relatie wanneer deze slip een impuls aan je sexleven kan geven. Als je elkaar net kent ben je veel meer geïnteresseerd om iemand zo snel mogelijk uit te kleden dan om eerst naakt te zijn en dan je weer aan te kleden door samen één onderbroek aan te doen. Als je elkaar al een paar jaar kent dan is dit echt te kinderachtig voor woorden (mijn vrouw ziet me aankomen met die onderbroekenlol) en als je al 20-30 jaar bij elkaar bent pas je nooit van ze lang-zal-ze-leven in nog met z’n tweeën in dit broekje. Dus wie de doelgroep is voor deze Fundies is mij een groot raadsel.
Heb jij binnenkort een bruiloft, heb je geen idee wat voor cadeau je moet kopen, heb je totaal geen smaak én een twijfelachtig gevoel voor humor/erotiek dan kan je de Fundies kopen voor $ 9,99 in de webstore van shopinprivate.com

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *