Misschien handig voor de rellen met oud en nieuw: De Contour HD van Vholder

Vholder-countour-HD-1080p

Altijd als er rellen zijn geweest en de politie vraagt het publiek om hulp bij het herkennen van de relschoppers zijn de beelden zo-verschrikkelijk-slecht dat ik al 3 keer mezelf dacht te herkennen en mezelf heb aangegeven bij het dichtsbijzijnde politiebureau. En het rare was: ik was tijdens de rellen in Hoek van Holland nog op vakantie ook.

Dus ik wil best wel helpen met identificeren (vroeger dacht ik dat je dan een verrader was maar nu moeders al hun zonen aangeven ben ik de draad een beetje kwijt) maar dan eis ik wel rete scherpe beelden.

Dus beste ME’er of politieagent in burger hier is de Tip-van-de-week van BrandNewFresh: “Koop een Contour HD van Vholder en plak ‘m op je helm”. En als je hem niet krijgt van je baas koop ‘m dan zelf voor die lauzy $ 249,-. Ik weet zeker dat je voor scherpe beelden een aardig centje kan vangen van SBS6 en heb je die $249,- snel terug verdiend en bovendien kan je de beelden gebruiken als verdediging bij je rechtszaak.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.