Nee hoor schat ik kook wel vanavond

De allerbeste plek voor een televisie is natuurlijk in het toilet of in de badkamer.

Ik zat een keer op het toilet op mijn kamer in het Flamingo hotel in Las Vegas (geweldig lopend-buffet dus was veel in de badkamer) en zag toen een afstandsbediening liggen.Toen ik de on/off toets indrukte verscheen ineens in de spiegel een televisie.

Waarschijnlijk was die televisie bedoeld voor mensen die in bad lekker tv wilde kijken maar zo op het toilet tv kijken was voor mij, één van de mooiste vakantie momenten ever.

tv-in-the-bathroommirror

Maar nu is er een belangrijke andere ontwikkeling die mij zou kunnen overhalen om naar de enige ruimte te gaan in huis waar ik tot nu toe nog nooit ben geweest, de keuken, want: ZE HEBBEN EEN TELEVISIE IN EEN MAGNETRON GEBOUWD! FUCKING BRILJANT!

tv-in-the-microwave3

Dat ik daar zelf niet op ben gekomen. Op dit moment is het allemaal nog maar een prototype maar je kan dus waarschijnlijk binnenkort een stoommaaltijd van de Albert Hein opwarmen én ook nog televisie kijken.

Voor de meertalige onder ons dit is de originele site in het Japans.

Zijn die Nobel-prijzen al allemaal uitgedeeld en zo niet kan ik dan nog twee Japanners voordragen?

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *