Niet echt een ‘Pussy Magnet’ maar wel vet: The Space Invaders Arcade Cabinet Backpack

Heb je altijd al graag met een Space Invaders Arcade Game kast op je rug willen lopen (en wie wil dat nou niet) neem dan even een kijkje op de website van ThinkGeek. Daar is nu namelijk voor $49,99 een rugzak te koop die lijkt op een kleine Space Invaders kast.

De rugzak bevat vele details zoals bijvoorbeeld kleine “Space Invadertjes” die als decoratie aan de ritsen hangen, een vuurknop en zit er zelfs een echte muntinworp gleuf op.

Niet echt een Pussy Magnet natuurlijk deze rugzak want hij heeft het vermogen om zelfs elke afgetrainde gebruinde hunk de uitstraling te geven van een nerd van 8 jaar oud met lichtelijk overgewicht.

De rugzak bevat vele opbergvakken waaronder zelfs een plek voor een laptop en al je andere troep waarvan je ’s ochtends altijd denkt “Dat is handig dat neem ik ook mee”, ’s middags denkt “Waarom heb ik dat in godshemelsnaam meegenomen, ik sjouw me rot” en ’s avonds echt serieus overweegt om het gewoon dan maar weg te gooien omdat je stuk-kapot bent van het sjouwen met al die rommel.

Dus ben je op zoek naar een rugzak met een Space Invaders thema, waar je alles wat je wilt in mee kan nemen en elke mogelijkheid tot toenadering tot het vrouwelijke geslacht bij voorbaat totaal kansloos maakt, koop dan de The Space Invaders Arcade Cabinet Backpack van ThinkGeek.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *