Nieuwe film: A Nightmare on Elm Street

Ik hou niet van horror films maar in de tijd dat ik nog vrienden had waren dat helaas nog vrienden die een slechte invloed op mij hadden ook… Ik stoer meekijken naar A Nightmare on Elm Street en thuis geen oog meer dicht doen. Nu dik 25 jaar later is het originele verhaal van Freddy Krueger in een nieuw jasje gestoken maar volgens mij is het geen grapjasje want het lijkt of alle humor die in de originele film zat is verdwenen althans om de trailer kon ik niet echt lachen.

Wat wel geweldig is gedaan is dat je op een special fanpage allerlei shizzel kan downloaden van de film. Klik hierrrr om een gezellige posters van onze Freddie te kunnen downloaden om boven je bed te hangen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *