Nieuwe film: Birdemic (allerslechtste film ooit?)


God-aller-jezus wat ziet deze trailer er verschrikkelijk uit. Dat iedereen nu toegang heeft tot HD video camera’s en Adobe After Effects heeft toch ook wel zijn nadelen. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat de trailer van een film al niet op gang komt maar deze trailer van Birdemic krijgt het voor elkaar. Hoe traag moet die film dan wel niet zijn. Tot 1:00 kan de trailer nog alle kanten op gaan. Het zou een romantische film kunnen worden, een humoristische film en zelfs nog een keiharde XXX movie maar niets is minder waar.
De makers van deze film bewandelen een pad dat nog niet eerder was bewandeld namelijk de romantische thriller… Van een waardeloos liefdesverhaal verandert de film in een zeer slechte thriller en dat alles binnen 2 minuten en 31 seconden.
Enkele puntjes van aandacht: De voiceover (0:24) die zegt “Meet Nathalie a beautiful young fashion model driven by……..PASSION!”, het geluidseffect onder de “High Five” op 0:52 en natuurlijk de geweldige (niet dus) geanimeerde adelaars vanaf 1:30. Allemaal zo slecht dat ik niet kan wachten tot ik de hele film kan zien!

Gelukkig verkrijgbaar op Blu Ray (voor 29,35) zodat je geen detail hoeft te missen…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *