Nieuwe film (met Moby): Limelight

Limelight is een documentaire over de opkomst en de ondergang van een van de bekendste discotheken van New York “Limelight” en al het drugsgebruik dat daar mee samenhing. In de film komen de eigenaar van de Limelight, Peter Gatien, aan het woord maar ook Moby een bekende vast klant.

Ik ben zelf ook twee keer in de Limelight geweest een keer ergens in 1996 met mijn broer op een donderdagavond en dat deed mij toen denken aan een soort van slap aftreksel van de Bluetiek Inn die je in de eind 80-er jaren in Rotterdam had.  Maar waarschijnlijk waren de hoogtij dagen toen al achter de rug of ging ik al weer naar mijn hotel voor het echte feest los ging.
Een paar jaar geleden liep ik weer langs de kerk waar Limelight vroeger zat en nu was het een koopjeshal voor designerkleding. Gelukkig hingen er nog wel discolampen aan het plafond (als herinneringen aan een roemrucht verleden) en stond er een DJ heel interessant te doen en ingewikkeld te kijken terwijl hij twee bagger discoplaten aan elkaar stond flansen.

(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de trailer te bekijken)
 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *