Nieuwe film: Paranormal Activity 2

Het is bijna Halloween en daarom dachten we dat onze kijkers het wel leuk zouden vinden om de trailer van een horrorfilm te zien op BrandNewFresh.com. Zelf heb ik helemaal niets met horrorfilms en heb deze trailer geplaatst zonder zelf te kijken naar de trailer want ik wil wél een oog dicht doen de komende 4 weken…

Paranormal Activity 2 is de opvolger van de film Paranormal Activity 1 (joh je meent het) dat in 2006 in slechts 7 draaidagen en een microbudget van $ 15,000 werd opgenomen en wereldwijd een gigantisch kassucces werd. Paranormal Activity 2 is vanaf 21 oktober te zien in de bioscoop en van mij mag je gaan maar ik zit in de bioscoopzaal er naast naar Despicable Me te kijken.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.