Nieuwe muziek: Broken Bells – “October” met interactieve 3D clip

De nieuwe clip van Broken Bells “October” is helemaal interactief. Als je hierrrr klikt ga je naar de website van Broken Bells en dan zie je een groot zwart vlak waar in de letters “October” komen te staan. Als je daar met je muis overheen gaat zie je dat de letters veranderen. Als de muziek begint kan je een blauwe lijn over het beeld sturen tussen een heleboel rondvliegende elementen door over een achtergrond die er een beetje uitziet als een Apple screensaver.
Even proberen zou ik zeggen, het is toch vrijdag en de baas heeft een ATV dag.
Als je klaar bent kan je jouw video ook nog bewaren en delen met je vrienden en daar zullen ze vast ongelooflijk blij mee zijn. Het lijkt mij ongeveer net zo leuk zo’n filmpje te krijgen als een filmpje van iemand die een broodje haring zit te eten, dat is ook heel leuk voor hem maar ik heb er h-e-l-e-m-a-a-l niets aan…

Het nummer “October” (want daar gaat het eigenlijk allemaal om…) komt net als “The High Road” van het eerste album Broken Bells van Broken Bells en meer informatie over de band kan je hierrrr vinden.

Ik ben toch zo benieuwd of MTV deze clip gaat draaien van dit nummer en of je dan met je afstandsbediening ook die blauwe streep kan sturen?

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.