Nieuwe muziek: Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig) – “Uniform”

Nou snapte ik normaal al in 9 van de 10 gevallen niet waar De Jeugd van Tegenwoordig het over had maar deze nieuwe single van Faberyayo had zo de nieuwe  kunnen zijn van Jack Parrow want het klinkt als enorm Zuid Afrikaans en is voor mij totaal onverstaanbaar. Wel een lekker nummer overigens.

Dit Uniform komt van de Faberyayo & Vic Crezée mixtape “Het Grote Gedoe” die hierrrr gratis te downloaden is.

Update: Ik zit nou zo’n uur of 2 “Het Grote Gedoe” mixtape te luisteren en die MOET je gewoon even downloaden en beluisteren! Echt super lekkere muziek en grappige teksten (zo ver ik het begrijp) “Heartbreak hotel” en “Solonaise” tot nu toe mijn favorieten. Trouwens “Solonaise” refrein lijkt “Gijzelaar” van Het Goede Doel.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.