Nieuwe muziek: Fucked Up – Queen Of Hearts (bizarre video!)


Ik schrijf in de titel van deze artikel dat de clip van Fucked Up een bizarre video is en daar bedoel ik niet meer dat er bloed vloeit of heel veel onfunctioneel naakt te zien is. Nee, deze clip is gewoon voor alle leeftijden en is toch bizar en dat vind ik eigenlijk veel knapper. Als je het zou willen omschrijven moet je denken aan een soort punk versie van Glee maar voor de rest moet zelf maar kijken. Wel moet ik nog even kwijt dat ik een beetje de balen er van heb dat er dus al een band bestaat die Fucked Up heet zo had ik namelijk mijn band willen noemen…
Meer informatie over de hardcore punk band Fucked Up uit Toronto Canada kan je vinden op hun Blog en MySpace pagina en hun nieuwe album David Comes To Life is nu uit. Trouwens wil je de echte versie horen van Queen Of Hearts dan kan je ‘m hier gratis downloaden.

(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de clip te bekijken)


Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *