Nieuwe muziek: Kid Sister – “Big N Bad”

Janice “OH MY GOD” van Friends heeft een plaatje gemaakt… Oh nee het is Kid Sister (echte naam Melisa Young), komt uit Chicago en is een protege van Kanye West. Normaal hou ik niet zo van rappende vrouwen maar dit is best wel een goede plaat vooral door het gebruik van een sample van het nummer “Don’t Go” van Yazoo in het refrein.
Als ik zo naar Kid Sister kijk snap ik wel dat ze voor deze clip hebben gekozen voor de Superdawg Drive-in Hotdogzaak maar waarom ze in hemelsnaam naar een rolschaatbaan zijn gegaan terwijl Kid Sister nog geen 20 centimeter rechtdoor kan skaten begrijp ik echt niet. Wel moet ik bekennen dat ik het kittige zebra-achtige pak dat Kid Sister aan heeft echt helemaal te gek vind.

Meer informatie over Kid Sister kan je hierrrr vinden op haar website.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *