Nieuwe muziek: Kim Ann Foxman – “Creature”

Wat een heerlijke vieze dance track is dit “Creature” van Kim Ann Foxman. Ik raad echt iedereen die meedoet met So You Think You Can Dance even deze clip even goed te bekijken want ten eerste is in de clip duidelijk te zien dat “Voguing” weer helemaal terug is en ten tweede zitten er een paar dance moves in deze clip waar je stijl van achterover slaat. De dansers heten overigens Shayne Oliver / Hood By Air, Tigga Calore en Gernard “Pta” Blair

Kim Ann Foxman schijnt in de band Hercules and Love Affair te zitten maar daar had ik nog nooit van gehoord en dit is haar eerste solo single.

Ik heb na het bekijken van deze clip overigens wel besloten dat ik voor ik ga stappen zaterdagavond nog even zo fijn wit pak moet kopen zoals die gozer in de clip aanheeft. Ik weet zeker dat mij dat ook fantastisch zou staan…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *