Nieuwe muziek: Lady Gaga – “Alejandro”

Het lijkt er op dat Lady Gaga een beetje lijdt aan de Michael Jacksonritus, het ellelange-clip-virus. Elke nieuwe clip van mevrouw Gaga duurt langer dan 6 minuten deze (8:43) en is eerder een soort minispeelfilm dan een videoclip.
Het vervelende met “Alejandro” is dat er meer aandacht besteed lijkt te zijn aan de clip dan aan het nummer want dat lijkt op La Isla Bonita van Madonna uit 1986 en de clip ziet er fantastisch uit.
Er is ook een totaal missing link tussen de muziek en de clip deze clip past veel beter bij de muziek van bijvoorbeeld Marilyn Manson dan bij dit gezellig zon, strand, zand en niets-aan-de-hand plaatje “Alejandro”.
Tenslotte zeg ik het nog maar een keer ik vind mevrouw Gaga geweldig maar ik hoef haar echt niet de hele tijd bijna naakt te zien en ik vraag me af dat wel wil.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.