Nieuwe muziek: Lady Gaga – Born This Way


Beste mevrouw Gaga,

Ik vind het vervelend om te moeten schrijven maar ik, fan van het eerste uur, ga afhaken. Buiten het feit dat ik u totaal niet meer kan volgen (zoals in het begin van deze clip) wordt ik er een beetje moe van om u constant zonder kleding te moeten aanschouwen en u zich zelf steeds meer toetakelt zodat u elke dag meer op Marilyn Manson gaat lijken.
Dat zou nog niet eens zo erg zijn ware het niet dat uw muziek steeds meer gaat lijken op de platen van Madonna en dan nog vooral op de slechte nummers van haar. Leek Alejandro nog een beetje op La Isla Bonita dit Born This Way lijkt zo erg op Express Yourself van Madonna dat ik elke keer na dat u zingt “Baby I’m born this way” dat af wil maken met “So if you want it right now, make him show you how Express what he’s got, oh baby ready or not”.
Dus om het even samen te vatten ik ben er even klaar mee. Als u weer leuke liedjes gaat maken en niet meer in uw heupslip  in uw clips gaat dansen (en zeker niet met zwarte teenslippers aan, hoe lomp ziet dat er uit) dan staan de deuren van BrandNewFresh.com wagenwijd voor u open maar tot die tijd is dit de laatste clip die ik van u plaats.

Erg jammer het begon allemaal zo veel belovend….

Hoogachtend,

Quin

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *