Nieuwe muziek: Lady Gaga, oh nee, Nicole Scherzinger – “Poison”

Ahhhhhh dat doet pijn

De eerste solo single van Nicole Scherzinger begint lekker maar verandert binnen een minuut in een track die van Lady Gaga zou kunnen geweest zijn. Dat is ook weer niet zo vreemd omdat dit nummer is geproduceerd is door Red One die ook veel nummers van Lady Gaga produceerde. Dit “Poison” is de eerste single die komt van het debuut album van Scherzinger dat binnenkort uitkomt.

Bij Nicole Scherzinger kan ik nou nooit inschatten hoe oud ze is dus heb ik dat even opgezocht op wikedepidap (zoals René van der Gijp dat noemt) en ze blijkt in 1978 geboren te zijn dus dat betekent dat ze of 32 is of een manier heeft gevonden om zelf haar geboortedatum aan te passen op Wikipedia.

Geweldig gedaan in deze clip is het vloeiend veranderen van de, hele fijne, zwarte outfit naar de , ook gezellige, witte outfit. Let ook vooral op de vechtscene (rond 1:55) die zo houterig is dat Pinokkio er Jackie Chan bij lijkt en het feit dat onze Nicole auto rijdt zonder handen en een motor kan besturen door over de tank te wrijven (1:16)…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.