Nieuwe muziek: Lick – On The Road (Hollands Glorie deel 1)

Kijk ik kan hier natuurlijk wel elke keer de ene na de andere hippe band uit het buitenland op BrandNewFresh.com laten zien maar in Nederland hebben we natuurlijk ook leuke bandjes.
De band Lick komt uit Deventer en doen/zijn onwijs echt keihard Rock & Roll zoals je in de onderstaande clip kan zien. Tijdens de beelden in de studio blijft hun stoere Rock & Roll imago best wel overeind maar als je ze door trieste Nederlandse buitenwijken ziet rijden in hun gehuurde bestelbusje en ze zelf (waar zijn die roadies?) hun instrumenten uit ziet laden op weer een verregend festivalterreintje dan zie je pas hoe hard en triest het muzikantenbestaan is in Nederland. Geen sigaret, blowtje of groepie te zien en ik heb welgeteld één bandlid met een biertje in z’n hand gezien, On The Road? Ja naar de EO jongerendag! Gesloopte kleedkamers, lege blikjes bier, uitpuilende asbakken, kotsende groepies dat wil ik zien in een on the road video van een Rock & Roll band geen matige parkeersteek in de van je moeder geleende MPV…

Wel een hele aardige plaat die je ook nog helemaal keihard 2.0 gratis kan downloaden Meer info over Lick kan je vinden op hun website licktheband.com. en als je daar een “C” voor zet dan staat er de Amerikaanse naam voor klitteband….

Even tussen mij en jullie gezegd en gezwegen, die zanger die op een jonge Ian Astbury van The Cult lijkt gaat binnen een jaar solo en laat ie die 4 andere kaaskoppen het lekker zelf uitzoeken, maar dat hadden jullie ook al door toch?

Share on:

Reacties op “Nieuwe muziek: Lick – On The Road (Hollands Glorie deel 1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *