Nieuwe muziek: Linkin Park – “The Catalyst”

Linkin Park balanceert altijd op het randje tussen een serieuze rockband en puber “Emo” gegil waar door veel serieuze popliefhebbers (die geen eigen mening hebben maar alleen goed vindt wat de Oor hun voorschrijft) de neus ophalen voor Linkin Park.

Sinds ik Linkin Park heb gezien op Pinkpop in 2007 was ik in ieder geval helemaal om en schaam ik me niet meer dat ik een band goed vind waar 99% van de fans meisjes van 15 zijn met zwart opgemaakte ogen, zwart geverfd haar en onwijs stoere ringen en oorbellen met doodshoofdjes er op en die van Twilight houden.

Dit “The Catalyst” komt van het album A Thousand Suns dat op 14 september uitkomt. Mocht je het album in een speciale uitgave van het album willen kopen of een t-shirt of een skatedeck met een afbeelding van de cover van het nieuwe album er op dan kan je daarvoor terecht op deze Linkin naar de website van Linkin Park.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.