Nieuwe muziek: Magnetic Man – “I Need Air” en “Perfect Stranger”

Soms heb je van die dagen dan wordt er geen goede nieuwe muziek uitgebracht en op andere dagen 4 of 5 nieuwe nummers. Op een van die dagen dat ik 4 of 5 goede platen had gevonden is dit deze track van Magnetic Man “I Need Air” net buiten de boot gevallen. Eigenlijk heel erg want dit is een erg goede plaat en daarom zet ik ‘m alsnog op BrandNewFresh.com.

Magnetic Man is een live electronic music project dat bestaat uit dubstep producers DJs Skream, Benga en Artwork. Meer informatie over Magnetic Man kan je vinden op hun website magneticman.net en op hun MySpace pagina

De nieuwe track “Perfect Stranger” van Magnetic Man feat. Katy B vind ik iets minder sterk dan “I Need Air” maar dit keer ben ik er wel tenminste op tijd bij…

Share on:

Reacties op “Nieuwe muziek: Magnetic Man – “I Need Air” en “Perfect Stranger”

  1. Zie ik pas gewoon op de TV, ben ik dus ook niet te snel bij, maar supervet; Laserkraft 3d – nein, mann.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.