Nieuwe muziek: Maroon 5 – Hands All Over

Maroon 5 is nou niet echt mijn favoriete band maar nu ze een Distortion pendaaltje hebben aangeschaft is de muziek een stuk leuker geworden. Deze single “Hands All Over” komt van het album Hands All Over dat 21 september 2010 uitgekomen is en meer informatie over Maroon 5 kan je vinden op hun website maroon5.com.

Ik vroeg me altijd af waarom die band Maroon 5 heet dus dat heb ik even opgezocht en het blijkt dat de bandnaam geïnspireerd is door een fictieve band  ”Yellow 5″ uit het stripboek Pokey the Penguin. Pokey the Penguin is een soort Amerikaanse versie van Kabouter Wesley maar dan zonder kabouter maar met een pinguïn (maar dat had je al gedacht denk ik) en het speelt zich niet af in een bos maar op Antartica want pinguïns kunnen niet echt heel goed tegen een langdurig verblijf tussen loof- en/of naaldbomen.

En dat, fijne trouwe lezers van BrandNewFresh, is weer zo’n weetje waar je helemaal niets aan hebt maar alleen maar kostbare geheugenruimte van je hersens zal nemen voor de rest van je leven.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *