Nieuwe muziek: OK Go – All Is Not Lost (geweldige clip + track is gratis te downloaden)


OK Go is meer bekend om zijn clips dan om zijn muziek en die clips zijn vaak zo geweldig dat ik ze bijna allemaal al op BrandNewFresh.com heb gezet. Voor de nieuwe clip van het nummer All Is Not Lost kregen de heren van OK Go hulp van Google/Google Chrome om een van de meest bijzondere clips te maken die ik tot nu toe heb gezien. De speciale clip is niet te bekijken in een andere browser dan Google Chrome en dat is ook de reden voor Google om mee te werken aan deze clip want op die manier proberen ze mensen over te halen om Google Chrome te installeren en te gaan gebruiken.
Voor de clip begint moet je een zin in typen waar in het begin van de clip nog niets mee gebeurt. De clip van All Is Not Lost is niet interactief zoals eerder de clip van Danger Mouse – Black bijvoorbeeld wel was nee deze clip laat meer alle mogelijkheden van Google Chrome zien en op het laatst vormen de mensen in de clip met hun voeten de naam/zin die je hebt ingetypt.
Wil je de clip gewoon in een andere browser bekijken dan Google Chrome ga dan hierrr naar de “normale” YouTube versie en wil je de totale complete experience meemaken dan moet je eerst Google Chrome downloaden als je dat nog niet had gedaan en dan kan je door hierrr te klikken (of op de afbeeldingen in deze post) de clip gaan bekijken. Hieronder kan je trouwens de zin bekijken die ik had ingetypt…

Als je je trouwen op de officiële website van OK Go opgeeft voor hun mailinglist dan kan je het nummer All Is Not Lost GRATIS en ook nog eens helemaal voor niets downloaden.

Als je dan toch Google Chrome heb gedownload bekijk dan ook even de clip van Arcade Fire van het nummer “We Used To Wait” op thewildernessdowntown.com. Vul je adres in van het huis waar je bent opgegroeid en druk op play en ga 5 minuten met je mond open naar het scherm zitten kijken want deze clips is misschien nog wel vetter dan die van OK Go…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *