Nieuwe muziek: Rihanna – S&M

Perez Hilton doet een plasje

Dit is de clip waar al maanden over wordt gesproken en nu die uit is begrijp ik wat Rihanna onder S&M verstaat. Een verkleedpartijtje hier en man met een bal in z’n mond daar, een beetje met een roze zweep op iemand billen petsen maar wel de hele tijd zorgen dat je haar en je make-up goed zit. Nou ben ik zelf niet zo van de kettingen en de maskers maar ik denk dat echt SM-ers deze clip van Rihanna zullen omschrijven als bubblegum- of instap SM.

Ondanks ik zelf niet echt warm of koud wordt van deze clip laat ie toch hier en daar wat stof opwaaien. Op bijvoorbeeld de website van de Daily Mirror uit GB staat “Rihanna causes controversy with S&M video” nou dan ben je toch wel weinig gewend hoor. Deze single S&M komt van het Rihanna album Loud dat in november 2010 uitkwam.

Share on:

Reacties op “Nieuwe muziek: Rihanna – S&M

  1. ik weet niet of je het punt snapt waar mensen een probleem over maken.. rihanna heeft een soort van voorbeeldfunctie, iedereen in de wereld weet dat meisjes van een jaar of 8 haar zonder na te denken na-zingen en na-doen. dus om dan een clip te gaan maken met opblaaspoppen (1.34 sec), met een banaan in je mond, in je latexpakje lopen met je ass eruit enz enz.. niet zo verantwoordelijk.. kan me heeeel goed voorstellen dat ouders er bezorgt om zijn als zo’n clip 100x per dag word herhaalt op tv, en hun kind ernaar zit te kijken.. en dan kunnen mensen natuurlijk zeggen; ja dan moet je oppassen waar je kind naar kijkt, maar pas als je zelf een kind hebt weet je waar je over praat, en dat je er in real life dus niet 24/7 bovenop zit !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *