Nieuwe muziek: Robbie Wessels – Stacey en Thysie

In de zomer hebben we veel aandacht geschonken aan de Zuid Afrikaanse popmuziek en lieten platen horen van o.a. Die Antwoord, Jack Parow en Robbie Wessels. Die Antwoord en Jack Parow zijn puur en alleen door de aandacht die wij van BrandNewFresh.com aan hun gegeven hebben ook bekend in Nederland geworden. Nu vind ik het tijd worden dat Robbie Wessels (volgens mij de Zuid Afrikaanse Herman Finkers) ook eens door gaat breken hier in Nederland. Dit is zijn nieuwe single met de geweldige titel Stacey en Thysie. Volgens mij zijn de teksten van Robbie Wessels super grappig alleen versta ik er geen bal van.

Er is trouwens nu wel een mogelijkheid om gratis een droomreis naar Zuid Afrika te winnen zodat jij met je talenknobbel natuurlijk binnen die 14 dagen vloeiend alle 11 talen spreekt die in Zuid Afrika gesproken worden en dus voortaan alle Zuid Afrikaanse popsterren kan verstaan. Ga naar de website findsouthafrica.com en speel het best wel grappige spelletje op dit site en ben je de snelste dan win je die droomreis naar Zuidafrika. Wel even snel gaan doen want 27 januari is de wedstrijd afgelopen. HINT: Ik heb me helemaal de pestpokken zitten zoek naar die twee koks en die zitten rechts bovenin doe er je voordeel me!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *