Nieuwe muziek: The Pretty Reckless (met fijne rock chick) – “Miss Nothing”

Het is bijna weekend dus tijd voor een clip met een gezellige rock chick er in en waar de muziek niet al te waardeloos van is. Dit zijn The Pretty Reckless en de zangeres heet Taylor Momsen, zij is geboren in 1993 (ik heb een overhemd dat ouder is) en zij is ook nog eens model en actrice. Je vraagt je dan toch af hoe zo’n meisje het allemaal maar kan combineren met haar huiswerk.

Dit “Miss Nothing” komt van het eerste album Light Me Up van deze band uit New York en wil je meer informatie over de band dan kan je dat vinden op hun website theprettyreckless.com

De suggestie van You Tube bij deze video was de “Zo maak je zelf een schitterende smokey eye look” en ik ben nu 2,5 uur bezig, want je begrijpt ik wil ook de “Smokey Eye Look”, maar ik zit helemaal onder de make-up en zie er uit als een panda met een spijkerbroek en een overhemd aan.


Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.