Nieuwe reclamecampagne: Diesel koopt een eiland

Onlangs gaven de mensen aan toen hun mening werd gevraagd voor het programma “Wat vindt Nederland” dat ze het liefst als ze het geld hadden een eiland zouden willen hebben en kozen niet voor een televisiestation of een voetbalclub. Het bekende kledingbedrijf Diesel deelde die mening en heeft voor hun nieuwe reclamecampagne ook een eiland gekocht en heeft dat Diesel Island gedoopt.

Diesel zegt er zelf het volgende over:
“Alle Diesel fans Na jaren het gevoel hebben gehad gemarginaliseerd te worden door de maatschappij, zich te kleurrijk voelen, te moedig, individualistisch of slechts “stupid” voor de rest van de wereld, is er eindelijk een plaats waar zij zich thuis kunnen voelen. In 2011 kunnen zij emigreren naar Diesel Island.”

Nou vindt ik emigreren wel meteen een hele grote stap maar een keer een 14 dagen daar op vakantie lijkt mee best wel gezellig met al die modieus geklede fotomodelletjes om je heen…

Kijk voor meer informatie op de website van Diesel Diesel.com waar de eilandbezoekers ook kunnen helpen de wetten aan te passen, video’s bekijken van het eilandleven en natuurlijk island-friendly kleding kopen via de interactieve catalogus.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *