Nieuwe rubriek bij BrandNewFresh.com: Klussen met Vrekken

Aan jullie gaat de MediaMarkt of de Handyman geen cent meer verdienen want vanaf nu hoef je nooit meer nieuwe apparaten aan te schaffen. Vanaf vandaag repareer je al je kapotte apparatuur zonder een cent uit te geven met de handige “Klussen met Vrekken” tips van BrandNewFresh.com.

Neem nou bijvoorbeeld Harold. Op het kantoor van Harold was al weken de ijskast stuk en hij werd doodziek van elke dag maar weer lauwe cola drinken. Met een bezem en een stukje Duct tape loste hij het probleem binnen een paar minuten op. Knap gedaan Harold!

Remy uit Goes stuurde een stap-voor-stap uitleg (rijk ge├»llustreerd met foto’s) hoe je zonder veel kosten te maken een calculator waar de batterijen leeg van zijn weer tot leven kan brengen. Remy we hebben helaas geen plek om alle foto’s te laten zien maar wij denken dat als we de 132ste en laatste foto laten zien die je ons had gemaild de lezers van BrandNewFresh.com een aardig idee krijgen van de manier waarop jij dit probleem hebt opgelost.

Marco uit Rotterdam kocht op Koninginnedag een DVD speler op de vrijmarkt voor 5 euro die het volgens de verkoper nog prima deed maar in werkelijkheid deed alleen de display het nog maar en had hij dus eigenlijk een heel slecht en groot lampje gekocht voor die 5 euro. Gelukkig had hij ook nog een oude Compaq Pentium 3 staan waar het moederboard kapot van was en waar hij dus de dvd speler uit kon halen. Even een beetje schroeven en knutselen en nu heeft hij een prima werkende DVD speler voor maar 5 euro en als je het niet beter zou weten dan denk je dat het zo hoort… toch?

Armand uit Schiedam had de meest milieuvriendelijke oplossing van deze week en verdient daarmee “De Groene Vrek van de Week” wisselbokaal. De grasmaaier van Armand was door zeer intensief gebruik een wiel verloren maar hij had meteen de oplossing: Een plakje zagen uit een boomstam. Na in het Prinses Beatrix Park te Schiedam een kleine 30 bomen te hebben omgezaagd vond hij een boom met precies de doorsnede die hij zocht. Armand de wisselbokaal is naar je onderweg!

Nog veel meer “Klussen met Vrekken” tips kun je hierrrr vinden op de website van There I Fixed It.

Leonoor weer bedankt voor de tip!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.