Nike sneakers helemaal naar jouw smaak door Brass Monki

Daniel Reese uit Merseyside in de UK heeft zijn passie voor design, sneakers en pop culture allemaal samen laten komen in zijn project Brass Monki waar hij van een simpel paar witte Nike Dunks ware kunst werkjes maakt.

De schoenen op zijn website zijn analoge en digitale voorbeelden, sommige zijn gemaakt in Photoshop en andere bestaan echt.

Hierboven zie je een ontwerp dat Reese special heeft gemaakt voor de Iron Man 2 film en hier onder kan je één van de 32 (!!!) ontwerpen die hij heeft gemaakt van alle deelnemers aan het WK in Zuid Afrika.

Meer informatie over Brass Monki kan je hierrrr vinden.

Share on:

2 Reacties op “Nike sneakers helemaal naar jouw smaak door Brass Monki

  1. Ik heb schoenen bij hem besteld, in augustus vorig jaar. Ze zijn nooit geleverd en ik kreeg mijn geld (360 euro) niet terug. een paar dagen geleden is dat eindelijk gelukt, alleen omdat ik het telefoonnummer van zijn ouders heb kunnen vinden en zijn vader heb gesproken.

    Niet mee in zee gaan dus.

  2. Hey,

    Ook ik heb lang geleden schoenen besteld en nog niet gezien. Ik heb met hem in contact proberen komen via mail, maar hij antwoord niet. Daarom heb ik op een bepaald moment besloten om ook te bellen naar het nummer en kreeg inderdaad ook de vader aan de lijn. Hij ging proberen om mijn geld terug op mijn rekening te krijgen, maar tot hiertoe heb ik nog niets gezien. Hoe ben je erin geslaagd het alsnog je geld terug te zien?

    En voor alle duidelijkheid: wij zijn zeker niet de enige die geen schoenen zien! Check deze blog voor meer klachten over Brass Monki: http://www.80kms.com/?p=179

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *