Nieuwe muziek: N.E.R.D. – “Hypnotize U”

De hele dag liggen ze in het zwembad en wie moet er weer de boodschappen doen???

Een paar weken geleden belde Pharrell mij op of hij bij mij thuis mocht filmen en wat doe je als een goede vriend je om een gunst vraagt? Dus vorig weekend allemaal camera’s over de vloer (parket in de gang natuurlijk weer beschadigd) en ik moest de helft van de meiden die normaal bij mij in huis woont even in een hotel onder brengen want anders werd het te druk in de video volgens Pharrell. Nou kan je volgens mij nooit te veel chicks in een video hebben maar Pharell dacht daar heel anders over.

Het resultaat van een weekend lang filmen in mijn huis kan je hieronder zien. Het nummer “Hypnotize U” komt van het album Nothing dat afgelopen week uitkwam.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.