Nooit meer je bier kwijt met de sweater met “bierbuidel” van Brew City

Ik was een keer op een feestje en toen had ik mijn flesje bier neergezet omdat ik even naar het toilet ging en toen ik terugkwam had iemand mijn flesje meegenomen. Je snapt dat ik dagen nodig heb gehad om deze klap te boven te komen en ik was dan ook zeer verheugd dat ik deze sweaters van Brew City tegenkwam op het internet. De sweaters met bierbuidel zijn verkrijgbaar vanaf $ 19,99 op de website van brewcityonline.com en in vele kleuren en bedrukkingen verkrijgbaar maar de nadruk ligt wel op bier…

Share on:

Reacties op “Nooit meer je bier kwijt met de sweater met “bierbuidel” van Brew City

  1. Zou eigenlijk in een plastic buidel moeten zitten met een rietje, want met dat flesje kom je het stadion niet in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *