Nooit meer van de kaart door het vouwen van je plattegrond met de Crumpled City Maps

Als ik op stedentrip ga dan ziet de plattegrond van de stad waar ik ben, die je vaak gratis ergens uit een rek bij de baklie van het hotel kan vinden, er meestal al binnen een half uurtje uit als een grote bende. Ik krijg het nooit voor elkaar om de kaart terug te vouwen zoals hij oorspronkelijk gevouwen was en na een minuut of 10 beginnen de eerste scheuren in het papier te verschijnen. Menig nietsvermoedende bewoner van de steden die ik bezocht werd getrakteerd op een fijne cursus plat Rotterdams vloeken en tieren voor gevorderden als ik weer eens bezig was een plattegrond naar een formaat terug te vouwen zodat hij wel weer in een tas of jaszak paste.
Met deze Crumpled City Maps is die ellende verleden tijd omdat deze plattegronden gemaakt zijn om in elkaar gepropt in je zak te worden bewaard. Ik denk dat mij dat per stedentrip zo’n 3 uur kostbare vakantie minuten zou schelen. De kaarten zijn verkrijgbaar van Berlijn, Londen, Barcelona, Chicago, New York, San Francisco, Parijs, Amsterdam en Tokio en kosten ongeveer 14,- euro perstuk en zijn o.a. verkrijgbaar via de website van uncommongoods.com.

 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *