Nu al dé Kerstballen van het jaar: De Pantone Xmas balls van Seletti


Toen ik jaren geleden mijn eerste stappen in de grafische wereld zette waren de Pantone waaiers onmisbaar. Honderden keren heb ik in deze waaiers gekeken om kleuren te kiezen voor een flyer voor een gabber feest of ansichtkaart voor een gallerie.
De laatste jaren heb ik het idee dat er geen droog brood meer te verdienen is in de kleurenwaaier business want het lijkt wel of de firma Pantone dagelijks opzoek is naar nieuwe manieren om hun kleurenstalen te vermarkten. Ik heb al tientallen producten voorbij zien komen die vaak totaal niets met drukwerk of iets met de grafische industrie te maken hebben maar alles met kleur. Zo heb ik zelf een Pantone mok nu voor me op mijn bureau staan en schreef ik al eerder over de Pantone klapstoelen, Pantone fietsen en Pantone Visacard en zijn er zelfs Pantone sokken.
Een wel goed gelukt experiment zijn wat mij betreft deze Pantone kerstballen die in licentie gemaakt worden door de Italiaanse firma Seletti. De Pantone Xmas balls worden gemaakt van glas en hebben een doorsnede van 8 cm. De prijs is nog niet bekend.

Het kan denk ik niet lang meer duren: Pantone condooms

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *