Oh ja dit is ook weer zo’n onwijze klote plaat uit vervlogen tijden!

…en hoorde hem vandaag op de radio.

Vaak hoor je een plaatje uit je jeugd en denk je dit is een lekker nummer maar niets is minder waar. Je herkent alleen maar die plaat, je vind ‘m helemaal niet leuk, toen was het een klote plaat en nu is het nog steeds een klote plaat.

paradise-by-the-dashboard-light Ook een hele fijne foto, Meatloaf ziet er uit om op te eten…

Met deze plaat wordt ik al bijna heel mijn leven gemarteld. Grrrrr

Share on:

2 Reacties op “Oh ja dit is ook weer zo’n onwijze klote plaat uit vervlogen tijden!

  1. Je hebt helemaal gelijk. Het was een kut nummert, het is een kut nummert, en het zal altijd een kut nummert blijven ook!

    Ik kan je niet uitleggen wat een kutplaat ik dit vind. Niet normaal zeg. Ik kan er gewoon boos om worden. Sterker nog. Ik heb vriendschappen stuk laten lopen omdat iemand dit een mooie plaat vond. Ik kan met niemand door 1 deur die hier fan van is. Dat kan namelijk niet. Enkeltje Pieter Baan Centrum geven, correlatie, hulpverlening, waterboarding in Guantanamo Bay…, spoel het maar uit die verdorven geest. Wat een vuiligheid zeg.

    Ik kwam ooit thuis en de radio stond aan, zal wel top 100 allter tijden o.i.d. zijn geweest en “Pararadise” stond vrij luid aan (het liedje ervoor was blijkbaar wel een mooi nummert). Ik ben over twee banken en een dressoir tafel gedoken (waar gebeurt) om de zappert te pakken en korte metten te maken met de Harman Kardon audioset. Het resulteerde in een flinke pijn in mijn onderrug en mijn hernia speelde weer stevig op. Ik heb 3 dagen plat gelegen en mijn vrouw vond het een erg stomme actie. Ik niet! Ik had het er graag voor over en zou het zo weer doen.

    Mocht ik tijdens de komende top 100 aller tijden een poosje bedlegerig zijn dan weet je hoe het komt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.