OH MIJN GOD Nieuwe muziek: M.I.A. – “Born Free” (Live on David Letterman)

Ik zag de naam M.I.A. altijd voorbij komen op buitenlandse muziek websites en ik dacht dat het een soort zwarte Lady Gaga was en een beetje disco plaatjes maakte, hoe naïf… M.I.A. (Mathangi “Maya” Arulpragasam) is een Britse/Sri Lankaanse songwriter, muziek producer, zangeres, rapper, kleding ontwerpster, kunstenares en politiek activiste en maakt ook wel leuke dansplaatjes maar ook zoals je kunt horen in “Born Free” enorme tering herrie. “Born Free” heeft ook een zeer geweldadige videoclip en doet mij een beetje denken qua muziek aan Sigue Sigue Spoetnik’s Love Missile F1-11.

Ik vind het wel altijd geweldig om te zien dat dit soort muziek altijd gewoon aan het eind van The Late Show with David Letterman wordt uitgezonden (zien jullie M.I.A. al bij VI Oranje of Pauw en Witteman?) en die oude Letterman er niet bij verblikt of verbloosd.
Trouwens ik zie hier wel een enorm geweldig verdienmodel want als je dus één M.I.A. en 8 look-a-likes hebt kan je dus op 9 plekken ter wereld een optreden geven en het volle pond rekenen, ka-motherfucking-sching!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *