Ontroerende brief van 13 jarige Kimberley aan haar oma

Lieve oma,

Wat fijn dat u dit weekend op mijn dertiende verjaardag bent geweest. Ik had niet begrepen of u nou echt zou komen – ik kon u vorige week aan de telefoon ook zo slecht kon verstaan! IkĀ  hoorde alleen maar: “Babbo biebe bab! Boe baab beb beb be?” Maar nu ik u gezien heb begrijp ik helemaal waarom al uw medeklinkers als een ‘b’ klonken! Ik moet zeggen dat het even duurde, maar inmiddels ben ik ECHT helemaal aan uw nieuwe lippen gewend. En ik weet zeker dat de rest van de familie uiteindelijk ook wel zal bijdraaien, zelfs tante Cor met haar rotopmerking over dat er een rubberbootje op uw gezicht zat. Dat ging echt te ver!

Groeten,

Kimberley

PS: Hier is nog de foto die ik van u heb gemaakt!, mooi he?

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.