Oortelefoontjes voor mensen die doof zijn aan 1 oor van Scansound

Het Amerikaanse bedrijf Scansound heeft hét gat in de markt gevonden, het verkoopt namelijk oortelefoontjes voor mensen die doof zijn aan één oor. Gezien de vergrijzing en het feit dat bijna iedereen dagelijks zijn oren aan het terroriseren is met zijn MP3-speler wordt de doelgroep van Scansound elke dag groter en groter.

Nou zou je denken dat is niet moeilijk om zo’n oortelefoontje te maken: Je koopt gewoon een doorsnee koptelefoontjes van 6,95 euro en je knipt daar het linker of rechter oortelefoontje van af en klaar is Kees. Als je dat doet heb je natuurlijk maar alleen het rechter- of linkerkanaal van het stereogeluid. De oortelefoontjes van Scansound laten aan één kant het geluid van beide stereokanalen horen.

De prijzen variëren van 4 tot ongeveer 30 dollar en meer informatie kan je vinden op scansound.com. Het bedrijf schijnt volgende maand te komen met een oortelefoontje voor mensen die doof zijn aan beide oren maar dat eigenlijk alleen maar een 3,5 mm jackplug zonder snoertjes er aan…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *