Oude muziek: Scala & Kolacny Brothers – Rain Tears

Scala is een meisjeskoor uit BelgiĆ« dat geleid en muzikaal ondersteund wordt door de broers Steven en Stijn Kolacny en opgericht is in 1996. Vandaag vond ik op een Amerikaanse site een clip van ze uit 2008 van een geweldig nummer “Rain Tears” dat ik nog nooit gehoord had. Waarschijnlijk is deze clip op Yahoo! Music gezet omdat Scala & Kolacny Brothers door Amerika gaan toeren in april 2011. Ze spelen veel covers zoals Heartbeats van The Knife/Jose Gonzalez, With or Without You en Bad van U2 en Smells Like Teen Spirit van Nirvana. Onwijs grappig dat Scala & Kolacny Brothers bekend zijn over de hele wereld en ik werkelijk nog nooit van ze had gehoord. Ik snap het dan ook volkomen als u deze website volgt voor de nieuwste (ontwikkelingen in de) muziek, dat u dan nu afhaakt, geen enkel probleem. Maar in mijn verdediging moet ik ook wel zeggen dat ik zo 1 of 2 nummertjes gezongen door een kerkkoor van emotieloze meisjes stemmen wel trek maar daarna is de lol er voor mij snel af.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *