Paparazzi Shades: Op de foto en toch lekker anoniem blijven


Sinds ik ben gaan schrijven voor BrandNewFresh.com ben ik om begrijpelijke redenen (???) ook toegetreden tot de BN-ers en ik word helemaal doodziek van die Joop en Dennis van Tellingen die de hele dag in de bosjes rond mijn huis liggen te wachten tot ze een foto van mij en/of mijn familieleden kunnen maken.
Ondanks ik er al maanden schoon genoeg van had wist ik niet zo goed hoe ik die twee aan moest pakken tot ik vanmorgen deze Paparazzi Shades tegen kwam op Amazon.com. Ik heb er meteen 10 gekocht $ 12.95 p/s (± 9 euro). Nou nog een manier verzinnen dat ik ze zonder herkent te worden kan ophalen op het postkantoor. Zal heel moeilijk worden.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *