PillowMob: Ik ga de hele avond bovenop je gezicht zitten


PillowMob is een bedrijf uit Seattle USA dat kussens maakt van foto’s van gezichten. Sterker nog ze maken in principe kussens van alle foto’s die je upload naar hun website. Hierboven zie je bijvoorbeeld de hele familie van de Veer uit Nieuw-Vennep die zich dit voorjaar compleet heeft laten vereeuwigen in kussen. Eigenlijk was er ook nog een kussen van oma van der Veer maar die is afgelopen zomer overleden en dat vonden ze toch een beetje luguber, dat gezicht van Ans van der Veer die hun dag en nacht aan zat te staren vanaf de bank terwijl ze echt een paar maanden gelden in de crematieoven was verdwenen.
Mocht jij jezelf of je geliefde nou ook willen vereeuwigen in een kussen dan kan je dus terecht op de website van pillowmob.com. Upload een foto of maak een foto met je webcam, even de stof van de achterkant van het kussen kiezen en voor 30 dollar heb je een kussen met je eigen gezicht er op.
Natuurlijk allemaal leuk en aardig maar ik bedacht net nog een geweldige toepassing van de kussens. Iedereen heeft wil iemand in zijn omgeving die je wel eens lekker boven op z’n muil zou willen slaan. Denk maar aan bijvoorbeeld de directeur van het bedrijf waar je werkt die er voor heeft gezorgd dat er 29 man ontslagen moesten worden omdat hij z’n werk niet goed had gedaan, die vervelende leraar die je altijd voor lul zet in de klas of een irritant familielid of kennis. Door het internet is er van al deze mensen wel een fotootje te vinden en ook daar kan je natuurlijk een kussen van laten maken. Dan heb je voor 30 dollar een gepersonaliseerde boksbal waar je heerlijk helemaal los op kan gaan. Succes!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *