Planking: Het was al weer over voor het echt goed begonnen was


Planking is vooral erg groot in de provincie. Zo heb ik al gehoord van Volendam planking en IKEA Breda planking maar in de Rotterdam, Den Haag en Amsterdam slaat het niet echt aan. Geen probleem natuurlijk, buiten de 3 grote steden hebben ze volgens mij sowieso veel meer lol dan al die mensen die de hele dag maar “gers” proberen te zijn.
Gisteren kreeg ik deze foto toegestuurd van Eddie van den Bos uit Naaldwijk en die die stuurde mij het bewijs van zijn Extreme Mc Donald’s planking. Laten we de rage hierbij “over” en onovertrefbaar verklaren maar als je Eddie wel kan overtreffen dan zie ik je inzending graag tegemoet op info@brandnewfresh.nl.

Share on:

Reacties op “Planking: Het was al weer over voor het echt goed begonnen was

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *