Platenhoes herontwerp 14. Gijs van der Schoot: Sly And The Family Stone – There’s A Riot Goin’ On

Alweer de 14de (!!!) inzending voor het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” is binnen en oooh wat is ‘ie weer mooi! Wij hopen dat zo veel mogelijk ontwerpers voor 31 maart 2011 een nieuwe hoes voor hun favoriete plaat maken en deze zullen op vrijdag 29 april 2011 tentoongesteld worden in de Dependance in het Schieblock in Rotterdam. Kom je? Meld je dan even aan op het Facebook evenement i.v.m. de hoeveelheid Schultenbräu die we moeten inslaan…

Hierboven zie je de hoes van het legendarische album van Sly And The Family Stone, There’s A Riot Goin’ On gemaakt door Gijs van der Schoot uit Amsterdam.

Waarom deze hoes?
“Omdat het een van de beste platen is, die ik ken. Wat zeg ik? Het is mijn favoriete plaat aller tijden! Het hele leven komt voorbij, van liefde tot de dood. Verpakt in een simpele en confronterende boodschap van hoop in roerige tijden. En dan nog eens dichtgesmeerd met de meest moddervette en subtiele funk die je maar kunt bedenken. Ik draai hem gewoon nog een keer, er zijn immers nog steeds ‘riot’s goin’ on!’ De tijden vernaderen, de boodschap niet.”

Wie Gijs van der Schoot?
Gijs komt uit 1972 en is een copywriter bij Van Wanten Etcetera uit Amsterdam.

Wil je meer informatie over het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” klik dan hierrrr.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *